Andullationsmassage

Det medicinska  Massagesystemet finns i Skurup!

Den första certifierade medicinska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme finns nu i Sverige.
För professionell massage med Andullation Massagesystem i hemmet, på arbetsplatsen eller träningsanläggningen.

Vad är Andullationsmassage?

Andullationsmassage är en ny typ av behandling som kombinerar vibrerande energi med infraröd värme. Tillsammans ökar detta blodcirkulationen och påverkar energin i cellerna. Det som skiljer andullationsmassage jämfört med vibrationer i generella termer i t.ex. en enklare massagemadrass, är att systemet arbetar med olika vibrationsfrekvenser.

Dessa frekvenser påverkar i sin tur olika organ och vävnader i kroppen vilket möjliggör positiva effekter på många olika sjukdoms- och smärttillstånd.Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ.

Fördelen med Andullation Massagesystem jämfört med många andra massagesystem på marknaden är att den är skonsam och kan användas av alla. Eftersom den arbetar med vibrationer och värme skapas det inget obehagligt eller hårt tryck mot kroppen. Detta innebär att även personer med smärttillstånd i tex muskulaturen och som har svårt att klara av klassisk massage,  kan använda sig av systemet och uppleva det behagligt och avslappnande.

Andullationsmassage en tydlig smärtlindrande effekt på t.ex. rygg- och nackont, huvudvärk, migrän, ischias, och artros.